ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Η υπερσύγχρονη τεχνολογία μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τις πιο σύνθετες οφθαλμολογικές ανάγκες των ασθενών μας.

Η Οφθαλμολογική Κλινική μας, στη Θεσσαλονίκη, είναι η πιο σύγχρονη εξοπλισμένη οφθαλμολογική κλινική στη Βόρειο Ελλάδα. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία στο Laser Ματιών - Κερατοκώνο - Καταρράκτη - Πρεσβυωπία - Διαθλαστική μάς βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τις πιο σύνθετες οφθαλμολογικές ανάγκες των ασθενών μας πάντα υπό την καθοδήγηση του Χειρουργού Οφθαλμιάτρου ΛΕΩΝΙΔΑ Β. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ.

Τα μηχανήματά μας


Schwind Sirius


2-in-1 Topography and Pachymetry Το ακριβές πάχος του κερατοειδούς και τα δεδομένα wavefront σε ένα μόνο βήμα. Το SCHWIND SIRIUS παρέχει απαραίτητες πληροφορίες για το πάχος του κερατοειδούς και την ολοκληρωμένη διαγνωστική βοήθεια.


Schwind Scout


Μια συσκευή για την ταυτόχρονη μέτρηση της τοπογραφίας και της διαθλαστικής δύναμης του κερατοειδούς σε κάθε σημείο, καθώς και για την ανίχνευση οπτικών ελαττωμάτων του κερατοειδούς. Σκοπό έχει την προσεκτική μελέτη της τοπογραφικής εικόνας του κερατοειδούς του οφθαλμού, η οποία είναι απαραίτητη για το σχεδιασμό και τη διόρθωση της όρασης με laser.


Ηumphrey Field Analyzer (ZEISS)


Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των οπτικών πεδίων στα πλαίσια της μελέτης γλαυκώματος ή αυξημένης ενδοφθάλμιας πίεσης.


Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;


Υψηλού επίπεδου υπηρεσίες που αφορούν στις παθήσεις των οφθαλμών, από τον οφθαλμίατρο Λεωνίδα Β. Μαυρουδή που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη.


Επικοινωνία
BUY NOW